Top 3 fotbollsfilmer

Top 3 fotbollsfilmer

Gillar du sport, och framförallt fotboll, kommer här 3 snabba tips på vilka fotbollsfilmer du bör ha sett. 3 filmer som du som fotbollsfantast kommer att älska.

Vad som är viktigt när du ser dessa filmer är att komma in i rätt stämning. Så dra på dig favorittröjan och bjud hem fotbollskompisarna, luta er tillbaka och njut!

Skruva den som Beckham

Denna film går under genren komedi och är en lättsam och rolig film att luta sig tillbaka till. Filmen lämpar sig kanske allra bäst till fotbollsintresserade tjejer där handlingen är riktigt rolig med många kulturkrockar. Kort handlar filmen om en ung indisk flicka, bosatt i England som mot sina föräldrars vilja, har som högsta önskan att börja spela fotboll.

Fotboll för Buddha

Här är en liten annorlunda fotbollsfilm som även den går under genren komedi. Filmen handlar om två tibetanska pojkar som bor i ett buddistkloster. Pojkarna har ett brinnande intresse för fotboll och får något svårt att kombinera detta med sitt i övrigt allvarspräglade liv i klostret. Filmen är rolig och sympatisk och man dras verkligen med i handlingen.

Fever pitch

Här kommer ännu ett tips på en komedi, en fantastisk rolig film som framstället ett triangeldrama. Här är det inte ett triandeldrama emellan 3 personer, utan ett triangeldrama mellan, kvinnan, mannen och fotbollen. Eller för att vara mer specifik, mellan kvinnan, mannen och Arsenal. Mannen i förhållandet, Paul, är helt såld för sitt favoritlag Arsenal och hans flickvän, Sarah, är inte lika förtjust.

 

Filled Under: Filmtips Posted on: