Med trädgården som största intresse

Älskar du växter eller tycker om att odla dina egna grönsaker eller annat ätbart kan du redan nu förbereda dig inför sommaren. Oavsett om du har odlat förut eller är peppad på att börja får du i det här inlägget några tips på hur du bäst förbereder din trädgård inför odlingssäsongen.

Skaffa frön

Till att börja med kan det vara bra att införskaffa de frön av de växter, grödor och blommor du vill ha i din trädgård till sommaren. Det finns många olika sorters blommor att välja bland i regnbågens alla färger. Du kan också köpa hem frön för det du vill odla fram till sommaren. Till exempel grönsaker såsom tomater, gurkor och bönor. På CDON finner du ett brett utbud av allt du behöver för att få en välskött och levande trädgård. En del växter kan du börja odla redan i februari. Därför ska du redan nu köpa hem det du vill odla i vår och sommar.

Bra verktyg

För att du ska kunna sköta om din trädgård på rätt sätt behöver du ha bra verktyg och redskap. Det är till exempel praktiskt med trädgårdshandskar och redskap som används för att sköta om plantorna.