Nöjet att vara supporter

Nöjet att vara supporter

Har man ett intresse för fotboll, ishockey eller annan sport så följer man sitt lag och försöker att delta på hemmalagets matcher i så stor utsträckning som möjligt. Man får även en gemenskap med andra som älskar samma lag. Nöjet att vara supporter sträcker sig kanske inte bara till hemmalaget utan man har sina favoriter i andra länder och andra sporter.

Det kan vara som att ha en familj till att vara delaktig i ett supportergäng, man känner varandra väl och under säsonger så kanske man ses ett par gånger i vecka. Inte bara när det är match utan även vid andra tidpunkter. Man skapar starka vänskapsband och vänner för livet som supporter för något lag. Självklart så klär man sig i lagets färger och skaffar sig prylar för att supporta sitt lag.

Det är inte ovanligt att man åker på sportresor till andra länder för att se sitt favoritlag och njuta av trevlig sport. Man kanske är en supportar La Liga eller Premier League lika väl som man älskar hockey och supportar något NHL lag eller ett lag i svenska SHL. Många gånger så kanske man är medlem i en supporterklubb och åker med när det arrangeras någon resa i klubben regi.

Lagen är i behov av sina supporters, det är uppskattat från lagens sida den support som man får från läktarna och vad vore fotboll, hockey och annan sport om det inte fanns supporters. Ja, förmodligen ganska meningslösa och tråkiga sporthändelser. Fortsätt att support de lag som du älskar och fortsätt att besöka matcher iklädd ditt lags färger.

Filled Under: Sport Posted on: