Med segling som största intresse

Sommar, sommar, sommar. Så skönt att ta en tur ut i skärgården en härlig augustikväll! Solen skiner vid horisonten och måsarna gör sina lovar. Det mesta är tyst förutom ljudet av vinden som rycker i seglet och driver skutan framåt.

Många saker att tänka på

Alla som har segling som största intresse vet att utrustningen är av största vikt. Ankare behövs för att ankra där du helst önskar, samt förtöjningslinor ska hålla båten vid kaj när du stannar för natten. Denna utrustning och annan utrustning som du använder, behöver hålla god kvalitet, inte minst för att minska risken för olyckor. En mardröm att behöva simma hem för att förtöjningen har lossat. Emellertid är det praktiska med båt att du kan ta med dig allt du behöver inklusive förnödenheter.

Lätt att fixa

Även om det är många saker att tänka på inför en segeltur, så har det aldrig varit lättare att fixa. Leveranstiderna för paket är i de flesta områden snabba och på internet finns ett stort utbud av allt du kan behöva av tillbehör och utrustning. Varför inte ta en titt här? På nätet finns exempelvis mysbelysning att köpa och naturligtvis även den obligatoriska belysningen. Flytvästar är ett måste och även en kaptensmössa bör höra till!

Posted in Uncategorized