Cykla till och från din arbetsplats

Att använda cykeln som färdmedel är ett bra alternativ som bidrar till en rad fördelar för dig som person och miljön. Genom att slippa bilköerna och höga bensinpriser kan du utnyttja din cykel och spara både tid och pengar. Du får dessutom en bra och aktiv start på din dag genom att cykla till jobbet.

Ett praktiskt motionspass

Att cykla till och från din arbetsplats kan vara ett utmärkt sätt att säkra ditt dagliga behov av motion. På så sätt kan du börja dagen med fysisk aktivitet och få frisk luft vilket kan ha en positiv inverkan på din koncentration under arbetsdagen.

Med en ny cykel kan du således ta dig fram på ett smidigt sätt. Du kan kolla in ett brett utbud online och hitta en passande cykel för dina behov. Har du en egen cykel nära till hands kan du göra en bra insats för din hälsa. Det kan dessutom motivera dig att cykla mer och oftare på din fritid.

En insats för miljön

Vill du uppmuntra en klimatsmart och hållbar livsstil kan du göra en god insats för miljön genom att välja cykeln framför bilen. Du kan på så sätt bidra till en renare och bättre miljö för framtiden.