Visa upp dina snyggaste fotografier

Visa upp dina snyggaste fotografier

sunset

Har du fotograferat under en tid så har du garanterat tagit ett par bilder som du känner dig riktigt nöjd med, det kanske är dags att visa upp dina snyggaste fotografier.

För många hobbyfotografer så nöjer man sig med att ha dessa i sin dator eller allra bäst på en extern hårddisk för lagring av bilder med mera. Man kanske visar upp dom någon gång och framförallt så vill man ju visa de bilder man är extra nöjd med. Att se bilder på en dator- eller TV skärm blir inte samma sak som att printa ut dom på fotopapper eller annat material.

Som fotograf så vet du att ibland blixtrar det till extra och man bli übernöjd över den bild man lyckades ta, ibland är det slum och ibland så är det planerat. Sätt och kolla igenom dina bilder och välj ut en till att börja med för att få uppförstorad och gjord på canvas, bilden kommer att bli som ett konstverk där hemma och garanterat kommer dina vänner också att vilja ha ett exemplar.

Vem vet, detta kanske kan bli din nya inkomst. Har du fler snygga bilder så kan du kolla upp intresset hos vänner och bekanta först om de är intresserad och vill köpa någon tavla med dina bilder på. Om du med jämna mellanrum beställer så kanske det går att få bättre priser på dina tavlor, det kan vara värt att kolla upp.

Filled Under: Foto Posted on: