Tre tv-serier att se

tv-serier

Det finns en uppsjö av tv-serier att se. Tack vare streaming kan vi ta del av så mycket mer än det som visas på teve. Vad du än har för favotigenre så finns det en serie för dig. Vi ger dig våra topptips på vilka serier du måste prova. 

The Walking Dead

Är inne på sin fjärde säsong och vi ser ingen lösning i sikte för de olika karaktärerna som försöker överleva zombieapokalypsen. Men sedan början har vi suttit fastklistrade framför teven och undrar vad som händer härnäst och vems tur det är att bli biten. Den här serien rekommenderar vi varmt för er som missat den.

Modern Family

En man i pensionsåldern har gift om sig med en kvinna fjorton månader yngre än sin vuxna dotter. Dottern har tre barn och en man som har en tendens att stoppa foten i munnen. Och sedan har vi dotterns bror som lever i ett homosexuellt förhållande och precis har adopterat en dotter för Vietnam. Den här serien är en klockren komedi som fokuserar på en släkts dagliga interaktion med varandra och utomstående i vardagslivet. Humorn är på topp, alla har en sin egen personlighet och humorform och du kommer inte att bli besviken.

Black Sails

En serie som precis börjat. Här möter vi John Silver och Blackbeard. Ja, vi snackar pirater. Men inte i samma andra som Pirates of the Caribbean, även om serien utspelar sig vid ungefär samma tidsepok. Black Sails är dock en mer allvarlig syn på piratlivet och ska vara en uppföljare till klassikern Skattkammarön. Den här serier har definitivt fått en vettig budget från början och med Michael Bay som medverkare kan vi nog vänta oss åtminstone ett storslaget krig!